Bigshop.md vă ajută să pregătiți o cină delicioasă cu cele mai bune electrocasnice

Ce mâncăm diseară? BigShop.md vă propune câteva idei de rețete rapide, simple și practice, ușor de făcut pentru masa de seară. Nu este întotdeauna ușor să variați plăcerile atunci când gătiți zilnic. Fie că este o masă ușoarăm rapidă, cu familia sau cu prietenii, există întotdeauna momentul în care ne lipsește inspirația pentru a pregăti ceva deosebit la cină. Acesta este motivul pentru care am adunat aici cele mai bune rețete expres pentru serile săptămânii. Dintre acele rețete disponibile aici, cu siguranță îți vei găsi fericirea în aceste feluri simple de mâncare.

1. Pui cu unt, ierburi și cartofi

Ingrediente pentru 6 persoane:200 g de unt

  1. 1 pui (aproximativ 1,5 kg)
  2. 250 g de ricotta (sau orice alt tip de brânzeturi)
  3. 100 g brânză
  4. 3 cepe albe
  5. 1 cățel de usturoi
  6. 6 crenguțe de cimbru
  7. arpagic
  8. o jum de lingură de oțet
  9. 1  lingură de miere
  10. 1 kg de cartofi
  11. sare și piper

Pregătirea rețetei

Se fărâmă cimbru separat, se toacă arpagicul. Decojiți ceapa albă și tăiați-o în 4. Decojiți cățelul de usturoi. Se spală cartofii și se scurg, tăiați brânza.

În vasul de la robot de bucătărie, de exemplu Bosch MUM58258, aranjați, arpagicul, cimbru, ceapa și usturoiul decojit și amestecați 10 sec. Adăugați brânza ricotta și brânza obișnuită, 70 g unt, sare, piper și amestecați din nou timp de 10 secunde, pentru a obține o umplutură. Într-un bol, amestecați 150 g de unt, aici poate fi utilizat și un mixer si anume Aurora AU409. Adăugați oțet de mere, miere și condimente, după plac, și amestecați .

Preîncălziți cuptorul la 210 ° C. Aici puteți utiliza un  cuptor electric compact sau un cuptor incorporabil gorenje, perfect disponibil în o bucatarie moderna.

Folosind un cuțit subțire mic, faceți o incizie de 1,5 cm între coapsele puiului. Glisați un deget între carne și piele pentru a scoate pielea de pe întreaga suprafață a coapselor. Garnisiți picioarele cu umplutură la o grosime de aproximativ 1 cm, apoi partea centrală și fiți atenți să distribuiți uniform. Pentru a păstra bine umplutura în timpul gătitului, închideți inciziile cu sârmă de bucătărie și un ac adecvat.
Aranjați puiul umplut într-o caserolă, adăugați 10 cl de apă. Puneți 3 linguri generoase de unt de și coaceți. După 15 minute, coborâți temperatura cuptorului la 180 ° C, închideți caserola cu capacul său și continuați să gătiți timp de 30 min, înrăbușând cu unt la fiecare 10 min.

După 45 de minute, aranjați cartofii în jurul puiului, adăugați restul de unt și continuați să gătiți timp de 25-30 de minute. Scoateți capacul caserolei cu 15 min înainte de sfârșitul gătitului. Scoate puiul din caserolă și pune cartofii la cuptor pe gaz, amestecându-i bine, astfel încât să se caramelizeze. Aranjați totul pe o farfurie și poftim la masă !

2. Spaghette cu roșii prăjite și șuncă țărănească

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. 8 roșii
  2. 350 gr Spaghette
  3. 2 felii de șuncă țărănească
  4. 3 căței de usturoi
  5. Cimbru
  6. Sare
  7. piper

 

Pregătirea rețetei

Preîncălziți cuptorul la 200 ° C. Pentru o preparare mai plăcută alegeți cuptoarele incorporabile ieftinedoar la BigShop.md.

Cojiți și zdrobiți căței de usturoi. Tăiați roșiile cubulețe. Puneți-le pe tava cuptorului acoperite cu folie de aluminiu. Se presară fiecare roșie cu usturoi și cimbru și se condimentează cu un vârf de sare și piper. Se coace 20 de minute. Dacă roșiile se pregătesc prea repede, acoperiți-le cufolia de aluminiu. Între timp, fierbeți un vas mare cu apă sărată. Înmuiați spaghetele și numărați 7 - 8 minute la fierbere. Scurgeți pastele, adăugați roșiile și șunca tăiate în fâșii. Amestecați ușor și serviți imediat.

Dacă preferați roșiile uscate, prelungiți gătirea cu 25 de minute. Puteți presăra busuioc tocat în momentul servirii.

3.Somon cu legume la cuptor

Ingredientele rețetei pentru 4 persoane

  1. 4 pavele de somon (puteți folosi oricare alt tip de pește)
  2. 200 g de ciuperci
  3. 1 ardei roșu
  4. 10 cepe micuțe
  5. 1 lingură de ulei de măsline

 

 

Pregătirea rețetei: 

Preîncălziți cuptorul la 220 ° C, nu uităm pentru un rezultat perfect folosim electrocasnice de la BigShop.md. Tăiați ciupercile felii și ardeiul roșu în fâșii și acestea în două.

Într-un vas, așezați feliile de somon, adăugați legumele în jur. Periați somonul pe toate părțile și legumele cu orice bulion pe care îl aveți în casă, sau puteți să-l aromatizați cu usturoi. Lasă la marinat 30 de minute la frigider, pe care îl puteți achiziționa în magazinul nostru online, vă punem la dispoziție frigidere ieftine incorporabile și de sine stătătoare.

Gătiți somonul cu legume la cuptor timp de 25 de minute. Poftă bună!

4. Și la desert tartă din iaurt cu ciocolată

Ingredientele rețetei

  1. 125 g de iaurt natural
  2. 100 g de cipsuri de ciocolată
  3. 2 pahare de făină
  4. un pahar de ulei
  5. un pahar de zahăr
  6. 4 ouă
  7. 50 gr de unt

Pregătirea rețetei :

Preîncălziți cuptorul la temperatura de 200 ° C. Se mărunțește ciocolata cu un cuțit mare. Într-un bol, amestecați iaurtul, gălbenușurile de ou, făina, uleiul și zahărul. Adăugați chipsurile de ciocolată. Bateți albușurile de ou și adăugați-le ușor. Se toarnă într-o tavă unsă cu unt. Coaceți prăjitura ușoară cu iaurt cu ciocolată în cuptor electric de masa de 20 de minute. Serviți cald.

   Acum sunteți gata să pregătiți o cină super delicioasă. Iar pentru a vă simplifica munca, BigShop.md vă recomandă să utilizați electrocasnicile lor, aici puteți achiziționa cuptoare, plite incorporabile, mixere, robot de bucătărie chiar și în credit doar cu buletinul. Vă propunem cele mai mici prețuri din Moldova și livrare la domiciliu în toate regiunile țării.

Share post:

Toate categoriile